De PioneerLimo.

De Pioneerlimo is een mooi project wat wij als snelinbouwcenter hebben gemaakt. Hieronder een paar leuke feitjes over onze bijzondere limo.

Wij hadden het idee om weer een nieuwe demoauto te bouwen om te laten zien wat we kunnen. Ook wilde wij ons zelf testen hoe creatief we zijn en wat er bij komt kijken als we het inbouwen naar een ander level tillen.


De zoektocht begon: wat zou een geschikt vervoersmiddel zijn om te gebruiken als nieuwe demoauto. Toen we deze limo vonden was het duidelijk, dit moest de nieuwe demoauto worden van Snel inbouwcenter. Na veel brainstorm sessies hebben we een partner gezocht die hier aan mee wil werken. En Pioneer was meteen enthousiast. Het resultaat mag er zijn al zeggen we het zelf.

GETALLEN EN FACTS

1.

De Limo

Lexus LX450 Limo 9 meter lang, 6 cilinder 4,5L.

2.

Audio installatie

12x 12 subwoofer, 14 speakers, 15 versterkers, 42 Led TV, game console incl. games en dat alles is goed voor maar liefst 150dB!!

3.

Interieur

Lederenbankstel, tegelvloer, minibar en plaats voor 6 7 VIPs

4.

Evenementen

Bruiloften, communies, gala's, concerten, feestavonden, vrijgezellenfeesten, bedrijfsopeningen, artiestenvervoer, reclame doeleinden incl. bestickering