Onze prijzen

Huurprijzen

Per uur (incl. 40 km)= €150,- Dagprijs (max. 8 uur) (incl. 100 km) €699,-

Uitstapje

De limo is geschik voor groepen tot 7 personen. U kunt de limo huren voor bijv. trouwerij, gala, personeels uitje, vrijgezellenfeest enz.

Opties

Wij bieden diverse opties aan waaronder: Frisdranken pakket, bier, wijn, Champagne(huismerk), Bacardi en Whisky dit alles in overleg. En als u iets anders wenst laat het ons weten en dan komen wij samen tot een oplossing.

Vragen?

Als u zelf andere ideeën hebt waarvan u denkt daar kan ik deze limo prima voor gebruiken. Of heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij staan open voor uw creative ideeën.

Algemeene voorwaarden

1. Huurder accepteert al deze Algemene Voorwaarden bij ondertekening, bevestiging via e-mail of mondelinge akkoord van het huurcontract. 2. De huurder en/of ondertekenaar van het contract is verantwoordelijk voor zijn gezelschap. 3. De huurder is gerechtigd de van te voren afgesloten rit te annuleren door middel van een schriftelijke kennisgeving. 4. Indien annulering plaats vindt maximaal 7 dagen voor aanvang van de opdracht is huurder aan 75% verschuldigd van de overeengekomen rit/opdrachtprijs. 5. Indien annulering plaats vindt tijdens de rit of opdracht, is de huurder de volledige prijs verschuldigd. 6. De huurder dient altijd rekening te houden met een eventuele meerprijs door extra uren en/of extra leveringen. 7. Het is niet toegestaan om in de limousine te roken. 8. Huurders dienen zich behoorlijk te gedragen in de limousine, indien dit niet het geval is kan de rit vroegtijdig beëindigd worden. 9. PioneerLimo is niet verantwoordelijk voor verlies van of schade aan meegebrachte voorwerpen in de limousine. 10. Indien door storingen en/of mankementen de limousine niet verder kan rijden, zal een door PioneerLimo aangewezen wagen de rit verder afmaken of zal de huurder gecompenseerd worden voor het restant van de rit. 11. PioneerLimo is niet verantwoordelijk voor vertraging veroorzaakt door onvoorziene verkeersproblemen, ongelukken of andere onvoorziene oorzaken. 12. PioneerLimo garandeert dat de limousine constant worden gecheckt om de hoogste standaards te waarborgen en daarmee zoveel mogelijk gebreken te voorkomen. 13. De huurder geeft hierbij toestemming aan PioneerLimo om alle openstaande rekeningen en/of extra kosten ten laste te laten komen en anders na ontvangst meerkosten factuur per overboeking te betalen. 14. Het restantbedrag wordt ofwel voor de opdracht op onze rekening gestort ofwel direct contant aan de chauffeur betaald. 15. Alle bedragen zijn inclusief 6% BTW 16. De genoemde prijzen en uren gelden vanaf onze garage in Waalre. 17. Minimale huurperiode 2 uur.